Skip to content Skip to footer

Η Ιστορία μας

Η ιστορία μας πηγάζει από το πάθος μας να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους στο δικό τους ταξίδι αυτo-ανακάλυψης και μεταμόρφωσης. Η λέξη transformation προέρχεται από την ελληνική λέξη μεταμόρφωση: μετα + μορφή. ΜΕΤΑ σημαίνει πάω πέρα από ή υπερβαίνω.
Στο πλαίσιο αυτό, το transformyourself.gr είναι ένας κόμβος υπηρεσιών Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης που έχει ως σκοπό να βοηθήσει ιδιώτες και οργανισμούς να εξερευνήσουν τις δυνατότητές τους.
Η εκπαίδευση είναι ο καταλύτης για τη μεταμόρφωση και η ανάπτυξη είναι το όχημα που μας ωθεί προς τις πραγματικές μας δυνατότητες. Σκοπός μας είναι να αγκαλιάσετε το ταξίδι της συνεχούς ανάπτυξης, να ξεκλειδώσετε τις κρυφές δυνάμεις σας και να μεταμορφωθείτε στην καλύτερη σας εκδοχή.
Οι Συμβουλευτικές μας υπηρεσίες (Coaching) έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, και προσαρμόζονται στις μοναδικές ανάγκες και τις φιλοδοξίες κάθε ατόμου ή οργανισμού. Δημιουργούμε εξατομικευμένα προγράμματα που ανταποκρίνονται στις μοναδικές απαιτήσεις των πελατών μας και διευκολύνουν την ουσιαστική τους ανάπτυξη.

«Δεν θα πάψουμε να εξερευνούμε
Και το τέλος της εξερεύνησής μας
Θα είναι όταν φτάσουμε εκεί από όπου ξεκινήσαμε
Και θα ανακαλύψουμε το μέρος για πρώτη φορά.»

T. S. Eliot , Τέσσερα Κουαρτέτα

Το όραμα μας

Σκοπός μας είναι να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους ώστε να αξιοποιούν και να ξεκλειδώνουν τις δυνατότητές τους.

Το motto μας είναι Απελευθέρωσε τις δυνατότητές σου.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να είμαστε ο πιο αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνεργάτης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης όπου οι άνθρωποι και οι εταιρείες ξεκλειδώνουν το πλήρες δυναμικό τους.
Πιστεύουμε στη δύναμη της ανάπτυξης και της δια βίου μάθησης. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουμε άτομα και οργανισμούς να αγκαλιάσουν την αλλαγή και να επιτύχουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα μέσω εξατομικευμένων υπηρεσιών εκπαίδευσης, ανάπτυξης και coaching. Βοηθάμε τους πελάτες μας να μάθουν, να ξεμάθουν και να ξαναμάθουν προκειμένου να πλεύσουν σε άγνωστες και αχαρτογράφητες περιοχές.

Οι αξίες μας

01

Εμπιστοσύνη

Δίνουμε προτεραιότητα στην οικοδόμηση και διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης επιδεικνύοντας ακεραιότητα, αξιοπιστία και διαφάνεια.
02

Σεβασμός

Προτεραιότητά μας είναι να συμπεριφερόμαστε με αξιοπρέπεια και να εκτιμάμε τις διαφορετικές οπτικές. Αναγνωρίζουμε ότι ο καθένας ξεχωριστά, έχει διαφορετικό υπόβαθρο και εμπειρίες τις οποίες κουβαλά στο εκπαιδευτικό του/της ταξίδι.
03

Αυθεντικότητα

Πιστεύουμε στη δύναμη της αυθεντικότητας, καθώς μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε νέες οπτικές, ταλέντα και εμπειρίες. Ενθαρρύνουμε το θάρρος να είμαστε γνήσιοι, διαφανείς και πιστοί στον εαυτό μας.
04

Περιέργεια

Στόχος μας είναι να αφυπνίσουμε το παιδί μέσα μας, αυτό που προσεγγίζει τον κόσμο με περιέργεια, δίψα για μάθηση, κάνει ερωτήσεις και είναι πρόθυμο να αγκαλιάσει νέες εμπειρίες που τροφοδοτούν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

«Καθένας κρατά την τύχη στα χέρια του, όπως ο γλύπτης τις πρώτες ύλες για να δημιουργήσει το γλυπτό. Αλλά είναι το ίδιο με κάθε δραστηριότητα της τέχνης όπως με όλες τις άλλες. Γεννιόμαστε με αυτή την ικανότητα. Η ικανότητα να διαμορφώνουμε το υλικό σε αυτό που θέλουμε, πρέπει να μαθαίνεται και να καλλιεργείται προσεκτικά.»

Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε

Τα διαπιστευτήριά μας

Αφροδίτη Κατσούγκρη, Ιδρύτρια transformyourself.gr

Η Αφροδίτη Κατσούγκρη είναι μια έμπειρη επαγγελματίας Ανθρώπινου Δυναμικού με μεγάλη εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες. Με περισσότερα από 20 χρόνια προϋπηρεσίας, έχει εργαστεί σε πολλαπλούς ρόλους και διαφορετικούς κλάδους. Ξεκινώντας την καριέρα της στον τραπεζικό κλάδο, η Αφροδίτη απέκτησε πολύτιμες γνώσεις και στρατηγική σκέψη καθώς εργαζόταν τόσο με ελληνικούς όσο και με πολυεθνικούς πελάτες. Η εμπειρία της σε παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα των Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων (HSBC Bank plc, EFG Eurobank) ενίσχυσε περαιτέρω την κατανόησή της για το μικρο και μακρο περιβάλλον των επιχειρήσεων.

Μετά μετέβη στην αγορά ταχυκίνητων καταναλωτικών προϊόντων (FMCG) στις εταιρείες Reckitt και Sarantis Group, όπου και βρήκε το πάθος της στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (HR). Στο ενεργητικό της κατέχει διάφορες θέσεις Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως HR Coordinator, HR Generalist, HR Business Partner, και Organizational Development Manager. Έχει μια πλούσια εμπειρία σε τομείς όπως Αναζήτηση Ταλέντων, Κέντρα Αξιολόγησης, Employer Branding, Διαφορετικότητα και Συμπερίληψη, Υγεία και Ασφάλεια, Εταιρική Ευθύνη, Reporting & Ανάλυση, Coaching, Mentoring, Έρευνες Δέσμευσης Εργαζομένων, Εταιρικές αξίες, Ανατροφοδότηση Αξιολογήσεων 360, Διαχείριση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Αναδιάρθρωση, Διαχείριση κρίσεων, Μετάπτωση συστημάτων ERP, Διαχείριση Απόδοσης, Προσωπικά πλάνα ανάπτυξης, Διαχείριση Ταλέντων, Εκπαίδευση και Ανάπτυξη.

Τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης συμπεριλαμβάνουν την επιχειρηματική της αντίληψη, την περιέργεια, τη στρατηγική σκέψη, τις επικοινωνιακές δεξιότητες , την ευθύνη και το πάθος. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και έχει στοιχειώδη επάρκεια στα Ρωσικά.

Εκτός από την εκτεταμένη εμπειρία της, η Αφροδίτη είναι κάτοχος Πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στα Χρηματοοικονομικά. Είναι επίσης πιστοποιημένη NLP Practitioner και Coach Ανατροφοδοτήσεων 360. Με δίψα για γνώση, έχει αποκτήσει πάνω από 50 πιστοποιήσεις από καταξιωμένους οργανισμούς όπως το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, το Πανεπιστήμιο του Τέξας, το Κολούμπια, το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το LinkedIn, το edX και το Coursera. . Έχει συμμετάσχει ενεργά σε εργαστήρια που επικεντρώνονται στο Εσωτερικό Παιδί, στο Τραύμα και στην Παιγνιοθεραπεία, τα οποία έχουν συμβάλλει στην κατανόησή της για την ανθρώπινη φύση .